Tegelzetter Friesland

Mocht u eens een tegelzetter in Friesland nodig hebben, bel dan eens naar Klus- en Onderhoudsbedrijf B.J. Jonker. Als tegelzetter in Friesland hebben wij jarenlange ervaring, en dat is dan ook wel aan ons werk te zien.

Als u voor uw keuken een tegelzetter in Friesland nodig hebt, kunt u gerust eens contact opnemen met  Klus- en Onderhoudsbedrijf B.J. Jonker. Wij kunnen het oude tegelwerk weghalen, maar om kosten te besparen kunt u dit natuurlijk ook zelf doen. Wij zullen in ieder geval als tegelzetter in Friesland uw keuken weer een compleet nieuw uiterlijk geven met de nieuwe tegels. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie, adviezen of een vrijblijvende offerte.

Gespcialiseerde tegelzetter voor Friesland en omgeving

Uw badkamer laten betegelen door een betrouwbare tegelzetter in Friesland? Dan moet u ook bij Klus- en Onderhoudsbedrijf B.J. Jonker zijn! Verder op deze website kunt u foto's bekijken van eerder tegelwerk wat wij gezet hebben, zodat u een aardig idee hebt hoe mooi ook uw badkamer opgeknapt kan worden.

Bij Klus- en Onderhoudsbedrijf B.J. Jonker bent u aan het goede adres als u een tegelzetter nodig hebt in Friesland, maar we doen heel veel meer! We kunnen bijvoorbeeld uw woning voorzien van een prachtige aanbouw, of dakkapellen. Ook voor geheel nieuwe kozijnen kunnen we zorgen, zodat uw huis weer in waarde toeneemt. Verder is Klus- en Onderhoudsbedrijf B.J. Jonker expert in onderhoud- of verbouw van huizen. Feitelijk kunt u voor al uw klussen aan huis, dus ook als u op zoekt bent naar een tegelzetter in Friesland, eens bij Klus- en Onderhoudsbedrijf B.J. Jonker aankloppen.

Jonker tegelzetter in Friesland hantert heldere tarieven

Bij Klus- en Onderhoudsbedrijf B.J. Jonker krijgt u, naast een vakgerichte tegelzetter in Friesland, eerst een vrijblijvende offerte, zodat u precies kunt zien wat de kosten zijn van de klus die u in gedachten hebt. Op die manier komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Een goede communicatie over de tarieven helpt altijd om teleurstellingen te voorkomen.

Bij  Klus- en Onderhoudsbedrijf B.J. Jonker zit u goed als u een tegelzetter in Friesland nodig hebt voor uw keuken, badkamer, gang of bijkeuken.