Klusbedrijf Joure

Klus- en Onderhoudsbedrijf B.J. Jonker doet uitstekend dienst als klusbedrijf in de regio Joure; we kunnen ook voor mensen met een smalle beurs heel wat doen!

Bij  Klus- en Onderhoudsbedrijf B.J. Jonker bent u aan het goede adres als u een betrouwbaar klusbedrijf in Joure zoekt. Jonker is door jarenlange ervaring in heel wat klussen zeer bedreven. Wij kunnen bijvoorbeeld een prachtige aanbouw aan uw woning bouwen, maar ook voor nieuwe kozijnen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.  Jonker is als allround klusbedrijf in Joure zeer actief!

Bij Klusbedrijf Jonker in de buurt van Joure haalt u vakmanschap in huis

Ook voor installatiewerk, zoals leidingen in keukens of badkamer of verwarmingen plaatsen, kunt u  bij klusbedrijf Jonker in Joure heel goed terecht. Bij het plaatsen van badkamers en keukens kunnen wij u ook met ons vakmanschap helpen. U kunt zelf al wat werk vooraf doen, maar u kunt ons ook alles laten regelen.

Als klusbedrijf in Joure werken wij ook al jaren in het onderhoud- en de verbouw van woningen. In de loop der jaren hebben we al heel wat mensen kunnen helpen met het verbouwen- of het onderhouden van hun huis: wij weten dat onze klanten graag een comfortabel thuis willen.

Jonker klusbedrijf in Joure kan alle voorkomende klussen in- en om het huis voor u regelen. In veel gevallen bespaart u met bepaalde onderhoudsklussen bijvoorbeeld energie, maar in ieder geval is uw woning meer waard na een klus.

Vrijblijvende offerte aanvragen bij gerenomeerd klusbedrijf voor u in Joure

U kunt altijd contact opnemen met Jonker, klusbedrijf in Joure, voor adviezen, vragen of een vrijblijvende offerte op maat. Door een goed uitgewerkte offerte weet u in ieder geval van te voren precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Daarnaast kunt u altijd samen met ons afspreken dat u bijvoorbeeld zelf sloopwerk kunt regelen, waarna wij als klusbedrijf in Joure alles weer opbouwen. U bespaart dan geld, terwijl uw huis toch de opknapbeurt krijgt die u wenste.

Klus- en Onderhoudsbedrijf B.J. Jonker helpt u graag  als klusbedrijf in Joure met uw woning