Bouwbedrijf Heerenveen

Mocht u eens een bouwbedrijf in Heerenveen nodig hebben, denk dan eens aan Klus- en Onderhoudsbedrijf B.J. Jonker. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring als bouwbedrijf in Heerenveen in het onderhoud- en renoveren van woningen. Klus- en Onderhoudsbedrijf B.J. Jonker kan u elke dienst op maat leveren.

Of het nu gaat om het vervangen van kozijnen, het plaatsen van een dakkapel, het aanleggen van een toilet, het plaatsen van een keuken; u kunt het zo gek niet bedenken of Jonker kan u als bouwbedrijf in Heerenveen uitstekend van dienst zijn. Ons bouwbedrijf in Heerenveen is gewend om de klant eerst van te voren uitvoerig te adviseren, daarna maken we een vrijblijvende offerte. Op die manier weet u van te voren precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Voordelig en vakkundig bouwbedrijf voor Heerenveen en omgeving

Als bouwbedrijf in Heerenveen heeft Jonker veel ervaring in allerlei klussen- en verbouwingen in- en rond de woning. Wij kunnen zorgen voor een aanbouw maar we zijn ook goed thuis in de verbouw van uw woning of het onderhouden ervan. Daarnaast kunnen wij als bouwbedrijf in Heerenveen zorgen voor het vernieuwen- of aanleggen van complete- of gedeeltelijke badkamers. Bij Jonker plaatsen we ook regelmatig dakkapellen of nieuwe kozijnen. Ook voor tegelwerk of uw sanitair bent u bij Jonker, bouwbedrijf in Heerenveen, aan het juiste adres.

Ons bouwbedrijf voor al uw klussen in en rondom uw woning in Heerenveen

Verder op deze website kunt u heel wat voorbeelden op foto's vinden van ons recent werk als bouwbedrijf in Heerenveen. Bij Klus- en Onderhoudsbedrijf B.J. Jonker kunt u altijd terecht als u hulp nodig hebt bij bepaalde klussen in huis. Als u geen tijd hebt voor verbouwingen, of gewoon geen zin, dan helpt Jonker u graag met de tijdrovende klussen in uw woning. Wij kunnen in ieder geval voor ieder budget bepaalde verbouwingen uitvoeren. Neem daarom contact op met ons bouwbedrijf in Heerenveen.

Met Klus- en Onderhoudsbedrijf B.J. Jonker heeft u een betrouwbaar bouwbedrijf in Heerenveen, waar u op kunt bouwen!